Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážaný syr s hranolkami

4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
syr
2 ks
vajce
1 balíček
zemiakové hranolky
trochu
múka na obaľovanie
trochu
strúhanka na obaľovanie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie

postup

1.
Syr obalíme v múke. Vo vajci a v strúhanke obalíme dvakrát. Na panvici rozpálime olej. Syr vypražíme z oboch strán.
2.
Hranolky vypražíme a podávame s kečupom, tatárskou omáčkou alebo hlávkovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
sandrabutkova
10.2.2015 15:08 | |
+5 -2
super:D
red_flower
13.1.2014 19:24 | |
+1 -10
Stará dobrá klasika, ako obmenu by sa k vyprážanému syru mohli dať Crunchy Wedges od McCain, ktoré sú výborné chrumkavé, bez oleja ich pripravíte v rúre. Viac produktov nájdete na www.mccain.sk
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...