Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bryndzové muffiny

5
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
lístkové cesto
250 g
bryndza
2 ks
vajce
2 ks
cibuľa
150 g
oravská slanina
100 g
kyslá smotana
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

Cibuľu očistíme a nakrájame na pásiky. Orestujeme na olivovom oleji. Medzitým si pripravíme lístkové cesto, ktoré vyvaľkáme, vykrojíme kruhy a natlačíme do foriem na muffiny. Na spodok dáme orestovanú cibuľu. Plnku urobíme z bryndze, kyslej smotany a vajec. Na cibuľu dáme plnku a vrch posypeme kockami slaniny. Dáme piecť do rúry na 200°C asi 25 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zaza03
2.4.2016 23:19 | |
+2 -0
Sú výborné :-) robím ich opakovane. Uvedená dávka mi vystačí na 24 ks muffín
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...
čokoládový koláč
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoláda, čokoláda a ešte raz čokoláda. Vybrali sme pre vás najlepšie čokoládové koláče.