Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bryndzové muffiny

5
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
lístkové cesto
250 g
bryndza
2 ks
vajce
2 ks
cibuľa
150 g
oravská slanina
100 g
kyslá smotana
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

Cibuľu očistíme a nakrájame na pásiky. Orestujeme na olivovom oleji. Medzitým si pripravíme lístkové cesto, ktoré vyvaľkáme, vykrojíme kruhy a natlačíme do foriem na muffiny. Na spodok dáme orestovanú cibuľu. Plnku urobíme z bryndze, kyslej smotany a vajec. Na cibuľu dáme plnku a vrch posypeme kockami slaniny. Dáme piecť do rúry na 200°C asi 25 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zaza03
2.4.2016 23:19 | |
+1 -0
Sú výborné :-) robím ich opakovane. Uvedená dávka mi vystačí na 24 ks muffín
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...