Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bryndzové muffiny

5
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
lístkové cesto
250 g
bryndza
2 ks
vajce
2 ks
cibuľa
150 g
oravská slanina
100 g
kyslá smotana
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

Cibuľu očistíme a nakrájame na pásiky. Orestujeme na olivovom oleji. Medzitým si pripravíme lístkové cesto, ktoré vyvaľkáme, vykrojíme kruhy a natlačíme do foriem na muffiny. Na spodok dáme orestovanú cibuľu. Plnku urobíme z bryndze, kyslej smotany a vajec. Na cibuľu dáme plnku a vrch posypeme kockami slaniny. Dáme piecť do rúry na 200°C asi 25 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zaza03
2.4.2016 23:19 | |
+2 -0
Sú výborné :-) robím ich opakovane. Uvedená dávka mi vystačí na 24 ks muffín
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.