FOTORECEPT: Lečová praženica
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
biela cibuľa
3
ks
paradajka
3
ks
paprika
6
ks
vajce
4
ks
špekáčiky
2
ČL
celá rasca
3
ČL
vegeta
postup
1.
Všetky suroviny si pripravíme: nakrájame papriku, rajčiny, cibuľu a špekačky na pomerne rovnaké kusy.
2.
Špekačky (môže byť aj klobáska alebo párky) opečieme na oleji dochrumkava. Špekačky pustia dosť oleja, preto ich dávam smažiť ako prvé. A preto ani netreba veľa oleja.
3.
Ku špekačkám pridáme cibuľku a opražíme do sklovita.
4.
Potom pridáme nakrájanú papriku a rajčiny a posypeme kmínom (ako kto ľúbi). Miešame, kým sa nám neodparí väčšina "šťavy" ktorú nám dali špekačky a rajčiny. Až keď úplne pokrm "zlečovatie" posypeme vegetou (asi 1-2 ČL, znova kto ako ľúbi).
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.