Pridať recept

Čokoladový mousse

ingrediencie

480 g
várová čokoláda
840 g
šľahačková smotana
3 ks
vajce
100 g
práškový cukor
kiwi
marhuľa

postup

Cukor a vajcia šľaháme nad parou do peny a necháme vychladnúť na izbovú teplotu. Čokoládu (najlepšia je figaro) nasekáme a rozpustíme nad parou. Smotanu vyšľaháme. Žĺtky s cukrom postupne spojíme s čokoládou, potom so šľahačkou a dáme do chladu stuhnúť.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
30.5.2013 21:06 | |
+0 -0
nie je mi to celkom jasné, ani z toho obrázku, prosím trošku podrobnejšie *503*
dobruchut.sk
31.5.2013 11:45 | |
+0 -3
to je recept na čokoládovú penu, môžte ju podávať aj v miskách, či dezertných pohároch. Na obrázku je to slávnostne podávané v čokoláde.