Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kelová polievka s klobásou

6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 ks
kel
1 ks
cibuľa
trochu
olej
2 PL
hladká múka
4 ks
zemiaky
1 ks
klobása
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
majorán

postup

Na oleji orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu spolu s očisteným a pokrájaným kelom, nakrájanými zemiakmi a klobásou. Osolíme, zasypeme hladkou múkou, chvíľku orestujeme a zalejeme vodou. Varíme domäkka. Na záver dochutíme mletým čiernym korením a majoránkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...