Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kelová polievka s klobásou

6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 ks
kel
1 ks
cibuľa
trochu
olej
2 PL
hladká múka
4 ks
zemiaky
1 ks
klobása
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
majorán

postup

Na oleji orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu spolu s očisteným a pokrájaným kelom, nakrájanými zemiakmi a klobásou. Osolíme, zasypeme hladkou múkou, chvíľku orestujeme a zalejeme vodou. Varíme domäkka. Na záver dochutíme mletým čiernym korením a majoránkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...