Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bublanina

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
polohrubá múka
200 g
práškový cukor
3 ks
vajce
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1 ks
vanilkový cukor
1 dl
olej
2 dl
mlieko
1 pohár
ovocie, maliny, čerešne čokoľvek

postup

Cukor vyšľaháme s vajíčkami, Pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom a vanilkový cukor,Vylejeme na plech, (vymastený alebo na papier na pečenie). Poukladáme ovocie a dáme do predhriatej rúry, pečieme na 180 C, Upečený necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom,
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...