Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medový camembert

2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
camembert
1 ks
cesnak
med
rozmarín
extra panenský olivový olej

postup

Na plech dáme olej, položíme dva camemberty, ktoré potrieme medom (po upečení skaramelizuje), soľou a čiernym korením. To isté urobíme s cesnakom. Na vrch ešte poukladáme rozmarín. Pečieme pri 180°C asi 30 minút. Po upečení podávame s bagetou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.