Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Slivkový hrnčekový koláč

25
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 ks
vajce
100 ml
hnedý cukor
podľa chuti
vanilkový cukor
100 ml
olej
100 ml
vlažné mlieko
400 ml
múka polohrubá
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1 PL
kakao
podľa chuti
slivky
podľa chuti
jahody ovocie sa môže dať kompótové, mrazené alebo podľa sezóny

postup

1.
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a vlejeme olej, mlieko, múku rozmiešanú s kypriacim práškom a premiešame.
2.
Cesto narovnako rozdelíme a do jednej časti primiešame 1PL kakaa a 1-2PL mlieka Potom striedavo vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech (ja som použila s rozmerom 36x26cm)....špajdlou vytvoríme ľubovoľný vzor.
4.
Dáme do vopred vyhriatej rúry a pečieme, pri plynovej rúre tých 25-30 minút. Po upečení necháme koláč vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
megalin
5.1.2016 18:30 | |
+1 -1
Ej ha,to môze byt dobrééééé,este to tak mat na tanieri
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...