Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Varené hovädzie mäso

ingrediencie

600 g
hovädzie mäso
2 ks
cibuľa
600 g
zelenina
soľ
bobkový list
celé čierne korenie
nové korenie

postup

1.
Do vriacej vody vložíme mäso, pridáme cibuľu, soľ, bobkový list, zopár zrniek nového a čierneho korenia. Opätovne necháme zovrieť, následne zmiernime teplotu a prikryté budeme variť domäkka približne 2 hodiny.
2.
Vyberieme mäkké mäso a do vývaru dáme variť zeleninu (mrkva, karfiol, kaleráb, brokolica, fazuľku, špargľu...). Musíme dbať, aby zelenina zostala krehká. Vkladáme najskôr zeleninu, ktorá si na prípravu vyžaduje dlhší čas. Potom mäso pokrájame na plátky, prehrejeme vo vývare a servírujeme so zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?