Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Varené hovädzie mäso

ingrediencie

600 g
hovädzie mäso
2 ks
cibuľa
600 g
zelenina
soľ
bobkový list
celé čierne korenie
nové korenie

postup

1.
Do vriacej vody vložíme mäso, pridáme cibuľu, soľ, bobkový list, zopár zrniek nového a čierneho korenia. Opätovne necháme zovrieť, následne zmiernime teplotu a prikryté budeme variť domäkka približne 2 hodiny.
2.
Vyberieme mäkké mäso a do vývaru dáme variť zeleninu (mrkva, karfiol, kaleráb, brokolica, fazuľku, špargľu...). Musíme dbať, aby zelenina zostala krehká. Vkladáme najskôr zeleninu, ktorá si na prípravu vyžaduje dlhší čas. Potom mäso pokrájame na plátky, prehrejeme vo vývare a servírujeme so zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.