Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pangasius na slaninke a cibuli

3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
pangasius
3 ks
cibuľa
100 g
slanina
kmín
korenie na ryby
maslo

postup

2.
Posypeme korením na ryby (cca 2 PL) a kmínom (1 PL). Premiešame a necháme cca 15 odležať.
3.
Slaninu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL masla (cca 10 min.).
5.
K osmaženej slaninke pridáme cibuľu a smažíme 15 min. na miernom plameni, pokým nebude cibuľa hnedá.
6.
Potom pridáme k cibuľovej zmesi rybu, jemne premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme dusiť 15 min. Podľa chuti môžeme k zmesi pridať vodu zahustenú múkou, ale ja som mala rybu ešte trochu zmrazenú, preto mi pustila dostatok vody. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...