Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pangasius na slaninke a cibuli

3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
pangasius
3 ks
cibuľa
100 g
slanina
kmín
korenie na ryby
maslo

postup

2.
Posypeme korením na ryby (cca 2 PL) a kmínom (1 PL). Premiešame a necháme cca 15 odležať.
3.
Slaninu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL masla (cca 10 min.).
5.
K osmaženej slaninke pridáme cibuľu a smažíme 15 min. na miernom plameni, pokým nebude cibuľa hnedá.
6.
Potom pridáme k cibuľovej zmesi rybu, jemne premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme dusiť 15 min. Podľa chuti môžeme k zmesi pridať vodu zahustenú múkou, ale ja som mala rybu ešte trochu zmrazenú, preto mi pustila dostatok vody. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...