Pridať recept

Maďarský guľáš

ingrediencie

1 kg
hovädzie mäso
bravčová masť
1/2 kg
cibuľa
1 ČL
drvená rasca
soľ
300 g
paradajka
3 ks
paprika
1 KL
sušené chilli
2 PL
sladká maďarská paprika
700 ml
hovädzí vývar
2 strúčiky
cesnaku

postup

Výborný, príjemne pikantný guláš z hovädzieho mäsa. 

1.

Na masti si opražíme cibuľu. Pridáme paradajky a dusíme, až kým sa všetka voda nevyparí.

 
2.

Pridáme mäso nakrájané na väčšie kúsky. Chvíľu ho podusíme, aby pustilo šťavu, pridáme mletú papriku, chilli, kmín, soľ, zamiešame a podlievame vývarom.

3.

Keď je mäso na polovicu mäkké, pridáme rozdrvený cesnak, nakrájanú papriku a dusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
21.8.2013 14:26 | |
+86 -54
To varís na cely regiment, ci co :? :) :D
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.