Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľové bagety

4
porcie
145
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
špaldová múka alebo hladká
400 ml
teplá voda
10 g
soľ
10 g
sušené droždie
2 ks
cibuľa
1 ČL
kryštálový cukor

postup

2.
Pomaly ich opekáme na masti na miernom ohni do zlata, pridáme cukor, skaramelizuje a necháme vychladnúť.
3.
V miske zmiešame múku s teplou vodou, necháme pol hodiny napučať.
6.
Ráno posypeme papier múkou, z cesta vytvarujeme 4 bagety, necháme ešte hodinu podkysnúť. Bagety preložíme na predhriaty plech a pečieme v predhriatej rúre 25 minút pri 190 st. C. Hotové dáme na mriežku vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
diabambulka
11.6.2013 08:04 | |
+1 -0
pekný recept, uložený a veru čoskoro vyskúšam, ďakujem ;) (y)
kkatka11144
4.6.2013 13:39 | |
+0 -0
zdravím ,vie niekto na cesnekovu tmavu bagetku dobry recept prosím :) dakujem :P 8:|
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...