Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Estónsky kringel zo špaldovej múky

ingrediencie

Cesto

300 g
špaldová hladká múka
1 ks
vaječný žĺtok
30 g
maslo
120 ml
sójové mlieko
1 KL
vanilkový cukor
1 KL
sušené droždie

Náplň

2 ks
škoricový cukor
50 g
maslo

postup

1.
Suroviny na cesto dáme do pekárne chleba, zapneme program Cesto a necháme vykysnúť. Po vykysnutí cesto rozvaľkáme na tenký plát.
2.
Roztopené maslo zmiešame so škoricovým cukrom a potrieme ním cesto.
4.
Obe polovice cesta pretočíme cez seba a spojíme do kruhu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Alunka682
3.6.2013 16:48 | |
+1 -0
toto je Estonsky kringel..nie českký trdelník, ten vyzerá úplne inak...trdelník sa motá na válec,po upečení váľa v škorici... :( viz. obrázok
dobruchut.sk
4.6.2013 13:27 | |
+0 -1
Máte pravdu, už sme to opravili. Vďaka za postreh.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čokoládové
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Malé čokoládové cukríky, ktoré sa Vám rozplynú na jazyku a vyčarujú Vám úsmev na tvári, áno to sú pralinky! Každý z nás...
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...