Pridať recept

FOTORECEPT: Bryndzové krúpy so slaninkou

Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Zdroj: domi4199
6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
krúpy
150 g
bryndza
500 ml
hydinový vývar
100 g
slanina
100 ml
smotana na varenie
soľ
biele mleté korenie

postup

1.
Pripravíme si suroviny.
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Zdroj: domi4199
 
2.
Premyté krúpy variť do vývaru na 30 minút. Medzitým dolievame vodu aby neprihoreli.
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Zdroj: domi4199
3.
Bryndzu rozšľaháme so smotanou na varenie, pridáme pažítku a korenie.
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Zdroj: domi4199
4.
Na panvici si opražíme nakrájanu slaninuu.
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Zdroj: domi4199
5.
Už len uvarené krúpy zmiešame s bryndzou a slaninkou.
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Fotorecept: Bryndzové krúpy so slaninkou
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
proveMEwrong1
24.3.2023 17:59 | |
+0 -0
mna by zaujimalo, preco je v recepte napisana smotana na varenie a na fotke je smotana kysla....Tak potom ktoru treba pouzit?
Podobné články
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...
Tradičné suroviny v netradičných kombináciách. Skúste tento teplý šalát!
Nezvyčajná kombinácia chutí, ktorá pôsobí sviežo a je naozaj chutnou lahôdkou. Aj pre tých, ktorý toto...
TOP
Halušky
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie halušky: Stačí pridať túto surovinu a zemiaky vám nikdy nesčernejú, perfektný trik
Keby ste si mali vybrať len jedno charakteristické jedlo z našej gastronómie, ktoré by to bolo? U nás sú to...
TOP
Halušky
Už nikdy sa vám nezlepia a zostanú krásne krémové! Zabudnite na suché halušky, takto budú vždy perfektné aj na druhý deň, rozdiel nespoznáte
Odteraz si vychutnáte každé sústo! Perfektný trik na krásne krémové halušky a tipy, ako ich podávať aj na druhý deň.