Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapekaný karfiol s kyslou kapustou

3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
karfiol
3 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
300 g
kyslá kapusta
1 PL
olivový olej
4 ks
vajce
rozmarín
soľ
mleté čierne korenie
bazalka

postup

1.
Karfiol povaríme približne 5 minút vo vriacej vode. Potom ho vyberieme a v tej istej vode uvaríme mrkvu.
2.
Zeleninu vložíme do zapekacej misy, polejeme trochou oleja a osolíme, okoreníme.
4.
Dáme na približne 20 minút do rozohriatej rúry na 220 stupňov.
5.
Keď je kapusta chrumkavá, vylejeme na celú plochu vajcia a dopečieme približne 7 minút. Dobrú chuť !
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
boldipatrik
13.5.2014 09:19 | |
+1 -0
hmmmm (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...