Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tokáň s tarhoňou

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

tarhoňa
2 ks
cibuľa
750 g
hovädzie zadné
2 PL
bravčová masť
2 ks
paradajka
mleté čierne korenie
250 ml
biele víno
voda
soľ

postup

1.
Na rozpustenej bravčovej masti orestujeme na drobno pokrájanú cibuľu. Hovädzie mäso pokrájame na prúžky a pridáme k cibuli. Necháme opiecť do hneda. Potom ho osolíme a okoreníme čerstvo mletým čiernym korením.
2.
Pridáme ošúpané a na malé kocky pokrájané paradajky. Restujeme spolu s mäsom za občasného podliatia malým množstvom vody, do zmäknutia mäsa. Keď je mäso polomäkké, podlievame vínom a dodusíme. Podávame s tarhoňou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.