Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špaldové pudingové buchtičky

ingrediencie

250 g
špaldová hladká múka
2 PL
olej
125 ml
mlieko
2 PL
cukor alebo med
1 KL
sušené droždie
štipiek
soľ

Náplň

300 ml
mlieko
2 PL
med
1 ks
pudingový prášok
100 g
sušené hrozienka
2 PL
kokos
kokos na posypanie
vajce na potretie

postup

1.
Do pekárne chleba vložíme suroviny v tomto poradí: Voda, olej, med, múka, droždie, soľ. Zapneme program Cesto a necháme vykysnúť.
2.
Hrozienka zalejeme vodou na min. 1 hodinu. Z mlieka a medu uvaríme hustý puding. K uvarenému pudingu pridáme hrozienka, premiešame a necháme vychladnúť.
3.
Po vykysnutí cesto vyvaľkáme na podložke na cca 1-2 cm hrubý plát a vykrajujeme kolieska. Menšou formičkou urobíme uprostred jamku na náplň.
4.
Vykrojené kolieska preložíme na pečiaci papier a potrieme vajíčkom.
5.
K vychladnutému pudingu pridáme 2 PL kokosu. Každú buchtu naplníme pudingom (cca 2 KL) a posypeme kokosom.
6.
Náplň z buchty nevytečie, preto s pudingom nešetríme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...