Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborový džús

ingrediencie

1 hrnček
rebarbora
1 PL
med
minerálka
1 štipka
soľ

postup

1.
Umyté a ošúpané stopky rebarbory pokrájame, podlejeme dvoma hrnčekmi vody varíme tak dlho, kým nemäknú.
2.
Ešte horúce ich prepasírujeme cez sito a potom ešte rozmixujeme.
3.
Nápoj podľa potreby zriedime minerálkou bez príchuti, pridáme štipku soli a dochutíme medom. Podávame s kockou ľadu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.