Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborový džús

ingrediencie

1 hrnček
rebarbora
1 PL
med
minerálka
1 štipka
soľ

postup

1.
Umyté a ošúpané stopky rebarbory pokrájame, podlejeme dvoma hrnčekmi vody varíme tak dlho, kým nemäknú.
2.
Ešte horúce ich prepasírujeme cez sito a potom ešte rozmixujeme.
3.
Nápoj podľa potreby zriedime minerálkou bez príchuti, pridáme štipku soli a dochutíme medom. Podávame s kockou ľadu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...