FOTORECEPT: Cukinovo-pšenové rizoto
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
cuketa
1
balíček
mrazená zelenina
2
strúčiky
cesnaku
3/4
liter
zeleninový vývar
200
g
pšeno
soľ
mleté čierne korenie
kari korenie
postup
1.
Cuketu nastrúhame a opražíme na oleji do zlatista.
2.
Pridáme zeleninovú zmes a ešte krátko opražíme.
3.
Pridáme prelisovaný cesnak, premiešame a zalejeme všetko vývarom.
4.
Pridáme 200 g pšena, premiešame a okoreníme podľa chuti.
5.
VAríme, kým sa vyparí voda (cca 30 minút - aj viac).
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.