Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ryžový puding s jablkami

ingrediencie

425 g
ryžový puding
75 g
čokoláda
4 PL
smotana na šľahanie
2 ks
jablko
škorica

postup

Do misiek dáme ryžový puding z konzervy a zalejeme polevou z horúcej čokolády, ktorú si pripravíme ak na miernom plameni roztopíme čokoládu so smotanou. Na puding rozložíme ošúpané jablká a posypeme škoricou. Taktiež môžeme posypať hoblinami čokolády.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sušené slivky
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Medzi najstaršie spôsoby spracovania ovocia patrí sušenie, pretože takýmto spôsobom sa podstatne predĺži doba jeho...
Zemiakové placky
Zemiakové placky 10 x inak
Zemiakové placky 10 x inak
Čo dnes na večeru? Ľahká a chutná pomoc v podobe tradičných i menej tradičných podlesníkov.
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...