Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ryžový puding s jablkami

ingrediencie

425 g
ryžový puding
75 g
čokoláda
4 PL
smotana na šľahanie
2 ks
jablko
škorica

postup

Do misiek dáme ryžový puding z konzervy a zalejeme polevou z horúcej čokolády, ktorú si pripravíme ak na miernom plameni roztopíme čokoládu so smotanou. Na puding rozložíme ošúpané jablká a posypeme škoricou. Taktiež môžeme posypať hoblinami čokolády.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.