Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca tarhoňa

ingrediencie

3 ks
vajce
350 g
polohrubá múka
trochu
voda
masť

postup

1.
Múku preosejeme a spolu s vajciami a malým množstvom vody vymiesime tuhé a pevné cesto. Dôkladne prepracujeme a prikryté cesto necháme aspoň na 60 minút v chladničke.
2.
Na hrubom strúhadle postrúhame cesto a necháme ho obschnúť pri izbovej teplote a uvaríme v posolenej vode ako klasické cestoviny, do ktorej môžeme pridať aj trošku masti. Po uvarení tarhoňu precedíme a necháme odkvapkať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.