Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ostrá čalamáda

10
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
baraní roh
10 ks
feferónka
10 ks
uhorka
10 ks
mrkva
2 ks
pór
1 liter
ocot
1 balíček
nakladač Deko
250 g
kryštálový cukor

postup

Zeleninu umyjeme. Mrkvu a uhorky očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Pór nakrájame na kolieska. Všetko striedavo ukladáme do čistých fliaš. Pripravíme si nálev z octu, nakladača a cukru. Zalejeme ním zeleninu vo fľašiach a sterilizujme 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.