Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ostrá čalamáda

10
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
baraní roh
10 ks
feferónka
10 ks
uhorka
10 ks
mrkva
2 ks
pór
1 liter
ocot
1 balíček
nakladač Deko
250 g
kryštálový cukor

postup

Zeleninu umyjeme. Mrkvu a uhorky očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Pór nakrájame na kolieska. Všetko striedavo ukladáme do čistých fliaš. Pripravíme si nálev z octu, nakladača a cukru. Zalejeme ním zeleninu vo fľašiach a sterilizujme 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...