Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Falošná treska

ingrediencie

250 g
tvaroh
tatárska omáčka
mrkva
uhorka šalátová
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
vajce

postup

Tvaroh si dáme do pripravenej nádoby. Do tvarohu pridáme tatársku omáčku, soľ a štipku čierneho korenia. Mrkvu a uhorku si nastrúhame na rezance a pridáme k tvarohu. Vajíčka si uvaríme na tvrdo a narežeme na kocky a pridáme taktiež k tvarohu. Cibuľu si nakrájame nadrobno a dáme to k tvarohu. Všetko spolu zmiešame a podľa vlastnej chuti ešte dochutíme. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
avodamok
30.5.2013 18:09 | |
+0 -0
no neviem mne to tiež pripomína skôr pomazánku ja ju robím trocha inak už vela rokov dávam tu hned recept
neslusna2
10.2.2013 15:13 | |
+2 -0
to mi skôr príde ako pomazánka 8:|
Snehu1ienka
22.10.2012 12:10 | |
+2 -1
idem práve vyskúšať padlo mi to do oka a uvidíme....
4adrika73
11.11.2012 17:44 | |
+6 -1
no uz si ju robila ake to je chutove ak sa mozem opytat dakujem :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...