Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Falošná treska

ingrediencie

250 g
tvaroh
tatárska omáčka
mrkva
uhorka šalátová
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
vajce

postup

Tvaroh si dáme do pripravenej nádoby. Do tvarohu pridáme tatársku omáčku, soľ a štipku čierneho korenia. Mrkvu a uhorku si nastrúhame na rezance a pridáme k tvarohu. Vajíčka si uvaríme na tvrdo a narežeme na kocky a pridáme taktiež k tvarohu. Cibuľu si nakrájame nadrobno a dáme to k tvarohu. Všetko spolu zmiešame a podľa vlastnej chuti ešte dochutíme. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
avodamok
30.5.2013 18:09 | |
+0 -0
no neviem mne to tiež pripomína skôr pomazánku ja ju robím trocha inak už vela rokov dávam tu hned recept
neslusna2
10.2.2013 15:13 | |
+2 -0
to mi skôr príde ako pomazánka 8:|
Snehu1ienka
22.10.2012 12:10 | |
+2 -1
idem práve vyskúšať padlo mi to do oka a uvidíme....
4adrika73
11.11.2012 17:44 | |
+6 -1
no uz si ju robila ake to je chutove ak sa mozem opytat dakujem :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...