Vyprážané kuracie krídelká
nízka
náročnosť
ingrediencie
20
ks
kuracie krídla
2
ks
vajce
mleté biele korenie
soľ
strúhanka
olej na vyprážanie
hladká múka
postup
1.
Kuracie krídla upravíme tak, že konce odrežeme a časť zvyšnej kostičky oškrabeme nožom, aby sa krídelko dalo lepšie chytiť. Krídelka posolíme, pokoreníme a obalíme v múke, vyšľahaných vajciach a preosiatej strúhanke.
2.
V oleji ich pomaly vysmažíme dozlata. Po vypražení ich necháme odkvapkať a zbavíme prebytočného tuku na papierových utierkach. Servírujeme s rôznymi omáčkami a zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.