Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska zmrzlina

ingrediencie

3 ks
žĺtok
1 ks
vajce
1/4 liter
mlieko
1/4 liter
smotana na šľahanie
1 cl
maizena
1/4 liter
ovocná dreň
125 g
kryštálový cukor
vajce
1 ks
stužovač šľahačky

postup

Na panvici vyšľahajte žĺtky, vajce, cukor, mlieko, ovocnú dreň a maizenu. Na miernom ohni za stáleho miešania priveďte do varu, hneď odstavte a za stáleho miešania nechajte vychladnúť. Šľahačkovú smotanu vyšľahajte dotuha so stužovačom a vanilkovým cukrom a opatrne zamiešajte do studeného ovocného krému. Naplňte do vhodných formičiek a dajte zmraziť do mrazničky. Počas prvej hodiny ešte dvakrát premiešajte.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.