Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska zmrzlina

ingrediencie

3 ks
žĺtok
1 ks
vajce
1/4 liter
mlieko
1/4 liter
smotana na šľahanie
1 cl
maizena
1/4 liter
ovocná dreň
125 g
kryštálový cukor
vajce
1 ks
stužovač šľahačky

postup

Na panvici vyšľahajte žĺtky, vajce, cukor, mlieko, ovocnú dreň a maizenu. Na miernom ohni za stáleho miešania priveďte do varu, hneď odstavte a za stáleho miešania nechajte vychladnúť. Šľahačkovú smotanu vyšľahajte dotuha so stužovačom a vanilkovým cukrom a opatrne zamiešajte do studeného ovocného krému. Naplňte do vhodných formičiek a dajte zmraziť do mrazničky. Počas prvej hodiny ešte dvakrát premiešajte.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...