Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska zmrzlina

ingrediencie

3 ks
žĺtok
1 ks
vajce
1/4 liter
mlieko
1/4 liter
smotana na šľahanie
1 cl
maizena
1/4 liter
ovocná dreň
125 g
kryštálový cukor
vajce
1 ks
stužovač šľahačky

postup

Na panvici vyšľahajte žĺtky, vajce, cukor, mlieko, ovocnú dreň a maizenu. Na miernom ohni za stáleho miešania priveďte do varu, hneď odstavte a za stáleho miešania nechajte vychladnúť. Šľahačkovú smotanu vyšľahajte dotuha so stužovačom a vanilkovým cukrom a opatrne zamiešajte do studeného ovocného krému. Naplňte do vhodných formičiek a dajte zmraziť do mrazničky. Počas prvej hodiny ešte dvakrát premiešajte.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...