Pridať recept

Teľací perkelt

ingrediencie

500 g
teľacie pliecko
trochu
olej
2 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
trochu
mletá červená paprika
trochu
rasca
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 ks
zelená paprika
1 ks
paradajka
trochu
petržlenová vňať

postup

Mäso si umyjeme a pokrájame na kocky. Cibuľu si najskôr pokrájame na drobné kúsky a potom ju opražíme na oleji, pridáme mletú papriku, rascu, soľ, korenie, nakrájanú papriku a paradajku. Dusíme pár minút. Potom k tejto zmesi pridáme mäso, ktoré prudko opečieme, podlejeme vodou, prikryjeme a dusíme domäkka. Keď je mäso mäkké tak ho poprášime múkou, opražíme, zalejeme vodou a povaríme ďalších 10 minút. Na ozdobu použijeme nasekanú petržlenovú vňať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať