Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové pečene v cestíčku

ingrediencie

400 g
hydinové pečene
100 g
hladká múka
2 ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
grilovacie korenie
1/2 dl
biele víno
trochu
mandľové lupienky
trochu
olej na vyprážanie
30 g
maslo
2 ks
cibuľa

postup

1.
Pečene si umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, naklepeme a obalíme v múke. Z múky, ktorá nám ostala si zhotovíme cestíčko. Múku zmiešame s vajcom, soľou, korením a vínom. Pečene potom namočíme do tohto cestíčka a obalíme v mandľových lupeňoch.
2.
Potom ich opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Na masle si opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska, ktorú podávame s pečeňami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.