Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové pečene v cestíčku

ingrediencie

400 g
hydinové pečene
100 g
hladká múka
2 ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
grilovacie korenie
1/2 dl
biele víno
trochu
mandľové lupienky
trochu
olej na vyprážanie
30 g
maslo
2 ks
cibuľa

postup

1.
Pečene si umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, naklepeme a obalíme v múke. Z múky, ktorá nám ostala si zhotovíme cestíčko. Múku zmiešame s vajcom, soľou, korením a vínom. Pečene potom namočíme do tohto cestíčka a obalíme v mandľových lupeňoch.
2.
Potom ich opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Na masle si opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska, ktorú podávame s pečeňami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...