Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové pečene v cestíčku

ingrediencie

400 g
hydinové pečene
100 g
hladká múka
2 ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
grilovacie korenie
1/2 dl
biele víno
trochu
mandľové lupienky
trochu
olej na vyprážanie
30 g
maslo
2 ks
cibuľa

postup

1.
Pečene si umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, naklepeme a obalíme v múke. Z múky, ktorá nám ostala si zhotovíme cestíčko. Múku zmiešame s vajcom, soľou, korením a vínom. Pečene potom namočíme do tohto cestíčka a obalíme v mandľových lupeňoch.
2.
Potom ich opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Na masle si opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska, ktorú podávame s pečeňami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.