Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové pečene v cestíčku

ingrediencie

400 g
hydinové pečene
100 g
hladká múka
2 ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
grilovacie korenie
1/2 dl
biele víno
trochu
mandľové lupienky
trochu
olej na vyprážanie
30 g
maslo
2 ks
cibuľa

postup

1.
Pečene si umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, naklepeme a obalíme v múke. Z múky, ktorá nám ostala si zhotovíme cestíčko. Múku zmiešame s vajcom, soľou, korením a vínom. Pečene potom namočíme do tohto cestíčka a obalíme v mandľových lupeňoch.
2.
Potom ich opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Na masle si opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska, ktorú podávame s pečeňami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.