Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové pečene v cestíčku

ingrediencie

400 g
hydinové pečene
100 g
hladká múka
2 ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
grilovacie korenie
1/2 dl
biele víno
trochu
mandľové lupienky
trochu
olej na vyprážanie
30 g
maslo
2 ks
cibuľa

postup

1.
Pečene si umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, naklepeme a obalíme v múke. Z múky, ktorá nám ostala si zhotovíme cestíčko. Múku zmiešame s vajcom, soľou, korením a vínom. Pečene potom namočíme do tohto cestíčka a obalíme v mandľových lupeňoch.
2.
Potom ich opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Na masle si opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska, ktorú podávame s pečeňami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...