Kuriatka na šumavský spôsob
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
huby kuriatka
2
PL
maslo
3
PL
detská krupica
1
ks
cibuľa
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Pokrájanú cibuľu speníme na roztopenom masle, pridáme očistené a pokrájané huby a opekáme. Ako náhle pustia vodu, prikryjeme ich a pomaly dusíme približne 10 minút.
2.
Prisypeme krupicu, osolíme, okoreníme a dusíme tak dlho, kým do nej nevsiakne všetka tekutina. Servírujeme s chlebom.
Podobné recepty
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.