Hubové fašírky
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
ml
mlieko
400
g
čerstvé huby
2
ks
vajce
2
ks
žemľa
2
ks
cibuľa
2
PL
maslo
1
PL
petržlenová vňať
1
KL
kôpor
mleté čierne korenie
soľ
strúhanka
olej na vyprážanie
postup
1.
Na masle speníme pokrájanú cibuľu, pridáme očistené a nadrobno pokrájané huby, opražíme a dusíme, až kým sa tekutina neodparí. Do mlieka namočíme žemle, vytlačíme a zmiešame s hubami. Pridáme vajce, korenie, soľ, pokrájané bylinky a toľko strúhanky, aby sme zo zmesi mohli vyformovať fašírky.
2.
Fašírky obalíme v strúhanke a vypražíme ich na oleji. Servírujeme so zemiakmi a chrenovou omáčkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.