Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Východniarska plnená paprika

ingrediencie

500 g
mleté bravčové mäso
2 ks
vajce
1 hrnček
ryža
1 ks
cibuľa
3 PL
olej
1 KL
sladká paprika
3 ks
paprika

omáčka

1 konzerva
pasírované paradajky
3 PL
polohrubá múka
700 ml
voda
2 KL
mleté čierne korenie
1 PL
cukor

postup

1.
Pomleté mäso vložíme do misy, kde pridáme vajcia a surovú ryžu.
3.
Tesne pred odstavením pridáme červenú papriku a ešte krátko popražíme.
4.
Vložíme ju do misy k ostatným surovinám. Poriadne premiešame a okoreníme.
6.
Pripravíme si omáčku: Na oleji opražíme múku a pridáme pasírované paradajky. Krátko podusíme a podlejeme vodou.
7.
Krátko povaríme a omáčku ochutíme soľou, vegetou a cukrom podľa chuti.
8.
Do omáčky vložíme naplnené papriky a mäsové guľky. Varíme na jemnom ohni 45 minút.
9.
Jedlo je hotové, keď sú guľky krásne mäkké. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?