Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cuketové fašírky

ingrediencie

400 g
cuketa
300 g
saláma
1 ks
žemľa
1 ks
cibuľa
1 ks
vajce
3 PL
mlieko
4 PL
hladká múka
1 KL
oregano
3 strúčiky
cesnak
korenie
soľ
olej

postup

1.
Ošúpeme cuketu, odstraníme semienka a aj s cibuľou spolu nastrúhame. Na kocky nakrájame žemľu a zalejeme mliekom. Ako náhle zmäkne, pridáme ju k cukete a nakoniec nastrúhame salámu.
2.
Túto zmes dôkladne premiešame, pridáme nasekanú cibuľu, pretlačený cesnak, korenie, soľ, oregano a vajce a zahustíme múkou. Zo zmesi vypracujeme fašírky a dáme ich na vymastený pekáč. Každý potrieme olejom a budeme piecť v rúre pri teplote 185°C približne pol hodinu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.