Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracia roláda bez rolovania

6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
trochu
slanina
2 ks
párky
trochu
tvrdý syr
1 ks
paprika
2 ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa

postup

1.
Párky pokrájame po dĺžke na štvrťky, papriku na rezance, slaninu a syr tiež po dĺžke na hranolčeky. Z vajíčok a cibule si urobíme praženicu. Formu na srnčí chrbát vymastíme trochu olejom. Kuracie prsia narežeme na rezne, naklepeme na tenko, osolíme, okoreníme a vyložíme nimi steny formy. Poukladáme párky, slaninu, syr, papriku a praženicu. Na vrch dáme opäť rezne, zalejeme trochou vody a dáme do rúry piecť. Pečieme pri 200°C 40 minút.
2.
Po upečení šťavu zlejeme do misky, roládu vyklopíme na dosku a krájame. Chutí so zemiakovým pyré.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
eruska25
10.9.2013 14:20 | |
+1 -1
Je to super vec, keď príde návšteva. Príprava je jednoduchá, netreba sledovať počas pečenia, dobre to vyzerá a je to aj výborné. Úspech bude zaručený. Nemusíš sa báť, nerozpadáva sa. Mám vyskúšané, že lepšie sa krája vychladnutá. Verím, že hostia budú túto roládu len chváliť.
Monijka
10.9.2013 13:17 | |
+1 -1
Eruška, neviem ako si na tento spôsob prípravy rolády prišla. Je to výborný nápad, ale prosím Ťa napíš, či sa nerozpadá pri rezaní. Chcela by som to najbližšie vyskúšať. Ale aj na hostinu, tak sa to rozpadnúť nemôže. Ďakujem za recept. Ale prosím odpovedz mi na otázku, aby som "nevybuchla"
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...