Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahôdková torta

ingrediencie

1 ks
tvaroh
2 ks
kyslá smotana
2 ks
detské piškóty
podľa chuti
jahody
podľa chuti
práškový cukor

postup

Plnku vymiešame tak, že zmiešame tvaroh, kyslú smotanu a práškový cukor podľa chuti podľa toho aké sladké tortičky máte radi. Na spodok tortovej formy naukladáme piškóty a potrieme krémom. Takto zopakujeme až kým sa nám neminú piškóty a krém. Necháme stuhnúť v chladničke. Po vyklopení na vrch poukladáme jahody.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...