Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kurča na kyslej kapuste

6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kurča
1 kg
kyslá kapusta
250 g
údená slanina
šampiňóny, alebo sušené huby
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
bobkový list

postup

Na pekáč poukladáme na plátky pokrájanú slaninu, pridáme vrstvu kyslej kapusty, bobkový list, osolené,okorenené a opaprikované rozporcované kurča. Prikryjeme ho druhou vrstvou kyslej kapusty. Na povrch poukladáme huby a dáme do rúry piecť na 30 - 45 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
vaszaby
14.9.2015 18:24 | |
+4 -1
Slanina tam nie je potrebná kuracie diely netreba soliť nakoľko je kyslá kapusta dostatočne slaná
kaska639
6.5.2014 20:32 | |
+10 -2
najlepsia je s toho kapusta !
bejbej1
6.5.2014 13:17 | |
+3 -3
Budúci zať robí tak že naplní kurča slaninkou a kapustou,kurča ochutí a da piecť a tiež je to vynikajúce
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...