Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ríbezľové palacinky

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 ml
mlieko
1 ks
vajce
1 balíček
vanilkový cukor
100 g
hladká múka
1 KL
práškový cukor
štipiek
soľ
trochu
olej
1 pohár
ríbezľový džem

postup

Z múky, vajíčka, mlieka, štipky soli, vanilkového a práškového cukru urobíme riedke cesto. Na panvicu dáme pár kvapiek oleja. Palacinky pečieme na rozpálenom oleji z obidvoch strán. Plníme ríbezľovým džemom a posypeme práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...