Pridať recept

Morčacie rezne

ingrediencie

4 ks
morčacie rezne
trochu
soľ
trochu
hladká múka
2 ks
vajce
30 g
nastrúhaný syr
trochu
olej na vyprážanie
trochu
kečup
trochu
tatárska omáčka

postup

1.
Rezne si umyjeme, osušíme, osolíme, obalíme v múke, vo vajci, ktoré sme si rozšľahali so soľou a postrúhaným syrom. Takto obalené rezne vypražíme na rozohriatom oleji z oboch strán doružova.
 
2.
Hotové rezne poukladáme na tanier, môžeme potrieť kečupom a pokvapkať tatárskou omáčkou. Vhodné je podávať s opekanými zemiakmi a čerstvou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pripravte si domácu majonézu aj tatársku omáčku
Pripravte si domácu majonézu aj tatársku omáčku
Na šalát, na chlebíčky alebo ako prílohu k mäsku. Vyrobiť si tieto dve omáčky doma, nie je vôbec zložité.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!