Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tvaroh s hrozienkami

ingrediencie

100 g
hrozienka
1/8 liter
pomarančová šťava
2 ks
hrušky
2 ks
mandarínky
250 g
tvaroh
1 štipka
vanilkový cukor
4 ks
jablko
1 štipka
citrónová šťava

postup

1.
Hrozienka krátko opláchneme teplou vodou a necháme napučať v pomarančovej šťave. Hrušky zbavíme šupky, nakrájame na kocky, mandarínky olúpeme a rozdelíme na mesiačiky. Oboje zmiešame s hrozienkami.
2.
Tvaroh pomaly primiešame k ovociu a ochutíme vanilkovým práškom alebo cukrom.
3.
Jablká umyjeme, odkrojíme im vrch alebo ich predelíme na polovicu,, lyžicou vydlabeme dužinu tak, aby na jablku zostal iba tenký obal. Vydlabané jablká vytrieme citrónovou šťavou, dužinu bez jadrovníka nakrájame na malé kúsky a vmiešame do tvarohu.
4.
Každé jablko naplníme potrebnou dávkou tvarohu a položíme na tanier. Zvyšný tvaroh ozdobne rozložíme okolo jabĺk.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.