Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ovocná nepečená torta

5
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 tégliky
kyslá smotana
2 ks
vanilkový cukor
1 konzerva
jahody
1 konzerva
hrušky
1 konzerva
jablko
300 g
piškóty

postup

1.
Najskôr si v mise vymiešame kyslú smotanu a vanilkovým cukrom. Potom na dno tortovej formy naukladáme piškóty ktoré pokvapkáme šťavou z jahôd. Na piškóty poukladáme na drobno pokrájané jahody, jablká a hrušky.
2.
Na ovocie nanesieme štvrť smotanovej zmesi. Na túto zmes opäť naukladáme piškóty a pokropíme ovocnou šťavou. Opäť poukladáme ovocie a na ovocie nanesieme smotanovú zmes. Na túto zmes nanesieme poslednú vrstvu piškót, poslednú vrstvu ovocia a potrieme zvyškom smotanovej zmesi.
3.
Vrch torty môžme ozdobiť grankom, rôznymi ozdobnými cukrovinkami alebo ovocím. Tortu dáme na 24 hodín do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.