Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pravá talianska polenta

ingrediencie

kukuričná múka
voda
soľ

postup

Na prípravu budeme potrebovať, len kukuričnú múku alebo kukuričnú krupicu, vodu a soľ. Aby sme sa zbavili trpkej príchute múky najskôr ju sparíme a potom ju vsypeme do vriacej osolenej vody. Na 250 g kukuričnej múky budeme potrebovať jeden liter vody. Poriadne miešame. Ako náhle sa voda odparí a kaša sa oddeľuje od stien hrnca, polenta je hotová.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...