Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pravá talianska polenta

ingrediencie

kukuričná múka
voda
soľ

postup

Na prípravu budeme potrebovať, len kukuričnú múku alebo kukuričnú krupicu, vodu a soľ. Aby sme sa zbavili trpkej príchute múky najskôr ju sparíme a potom ju vsypeme do vriacej osolenej vody. Na 250 g kukuričnej múky budeme potrebovať jeden liter vody. Poriadne miešame. Ako náhle sa voda odparí a kaša sa oddeľuje od stien hrnca, polenta je hotová.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.