Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pravá talianska polenta

ingrediencie

kukuričná múka
voda
soľ

postup

Na prípravu budeme potrebovať, len kukuričnú múku alebo kukuričnú krupicu, vodu a soľ. Aby sme sa zbavili trpkej príchute múky najskôr ju sparíme a potom ju vsypeme do vriacej osolenej vody. Na 250 g kukuričnej múky budeme potrebovať jeden liter vody. Poriadne miešame. Ako náhle sa voda odparí a kaša sa oddeľuje od stien hrnca, polenta je hotová.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...