Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pravá talianska polenta

ingrediencie

kukuričná múka
voda
soľ

postup

Na prípravu budeme potrebovať, len kukuričnú múku alebo kukuričnú krupicu, vodu a soľ. Aby sme sa zbavili trpkej príchute múky najskôr ju sparíme a potom ju vsypeme do vriacej osolenej vody. Na 250 g kukuričnej múky budeme potrebovať jeden liter vody. Poriadne miešame. Ako náhle sa voda odparí a kaša sa oddeľuje od stien hrnca, polenta je hotová.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.