Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pravá talianska polenta

ingrediencie

kukuričná múka
voda
soľ

postup

Na prípravu budeme potrebovať, len kukuričnú múku alebo kukuričnú krupicu, vodu a soľ. Aby sme sa zbavili trpkej príchute múky najskôr ju sparíme a potom ju vsypeme do vriacej osolenej vody. Na 250 g kukuričnej múky budeme potrebovať jeden liter vody. Poriadne miešame. Ako náhle sa voda odparí a kaša sa oddeľuje od stien hrnca, polenta je hotová.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.