Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mexická polievka

ingrediencie

250 g
bravčové pliecko
60 g
tuk
2 ks
cibuľa
60 g
paradajkový pretlak
3 ks
zelená paprika
80 g
kukuričné zrná
80 g
fazuľa
40 g
cuketa
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
sladká mletá paprika

postup

1.
Ako prvé si umyjeme bravčové mäso. Nakrájame ho na kocky. V hrnci si rozpálime tuk, pridáme mäso, ktoré sme si osolili a okorenili. Mäso opečieme dozlata. K nemu vmiešame nadrobno nakrájanú cibuľu, paradajkový pretlak, mletú papriku. Mierne podlejeme a dusíme takmer domäkka.
2.
Potom prilejeme 1,5 litra vody. Necháme prejsť varom. Očistíme si zelené papriky od jadierok a nakrájame na väčšie kocky. Do polievky dáme variť kukuricu, fazuľu, papriku. Neskôr pridáme neolúpanú cuketu. Polievku osolíme, okoreníme a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?