Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tradičná kapustnica s klobásou

ingrediencie

350 g
kyslá kapusta
200 g
bravčové mäso
masť
hladká múka
cibuľa
soľ
mletá červená paprika
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list

postup

Bravčové mäso nakrájame na kúsky a uvaríme ho v osolenej vode. Potom ho vyberieme a odložíme. Do vývaru dáme kyslú kapustu, bobkový list a varíme asi 30 minút. Zapražíme zápražku, ktorú si pripravíme na cibuľke. Zamiešame a pridáme údenú klobásku nakrájanú na kolieska, uvarené kúsky bravčového mäsa, cesnak rozotreté so soľou, mleté čierne korenie a spolu povaríme. Uvarenú kapustnicu dochutíme. Podávame s kyslou smotanou. Naša kapustnica je na 3 porcie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
bibip
17.12.2013 21:48 | |
+11 -2
ha,my robime kapustnicu s klobasou udenou,krkovickou ,bocikom,a poriadnu hustu to je riz,
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čokoládové
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Malé čokoládové cukríky, ktoré sa Vám rozplynú na jazyku a vyčarujú Vám úsmev na tvári, áno to sú pralinky! Každý z nás...
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...