Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tradičná kapustnica s klobásou

ingrediencie

350 g
kyslá kapusta
200 g
bravčové mäso
masť
hladká múka
cibuľa
soľ
mletá červená paprika
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list

postup

Bravčové mäso nakrájame na kúsky a uvaríme ho v osolenej vode. Potom ho vyberieme a odložíme. Do vývaru dáme kyslú kapustu, bobkový list a varíme asi 30 minút. Zapražíme zápražku, ktorú si pripravíme na cibuľke. Zamiešame a pridáme údenú klobásku nakrájanú na kolieska, uvarené kúsky bravčového mäsa, cesnak rozotreté so soľou, mleté čierne korenie a spolu povaríme. Uvarenú kapustnicu dochutíme. Podávame s kyslou smotanou. Naša kapustnica je na 3 porcie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
bibip
17.12.2013 21:48 | |
+10 -2
ha,my robime kapustnicu s klobasou udenou,krkovickou ,bocikom,a poriadnu hustu to je riz,
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...