Palacinky s údeninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
vajce
1
dl
mlieko
50
g
krupicová múka
trochu
soľ
Plnka
120
g
varená údenina
1
ks
vajce
trochu
mleté čierne korenie
20
g
hladká múka
60
g
strúhanka
60
g
olej na vyprážanie
postup
1.
Z mlieka, vajca, soli a múky pripravíme palacinkové cesto, z ktorého upečieme štyri palacinky.
2.
Uvarené mäso nadrobno posekáme a rozmiešame s vajcom a čiernym korením. Touto plnkou naplníme palacinky, ktoré stočíme, obalíme v hladkej múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke a vyprážame v horúcom oleji. Plnené palacinky podávame ako predjedlo s tatárskou omáčkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.