Pridať recept

Palacinky s údeninou

ingrediencie

1 ks
vajce
1 dl
mlieko
50 g
krupicová múka
trochu
soľ

Plnka

120 g
varená údenina
1 ks
vajce
trochu
mleté čierne korenie
20 g
hladká múka
60 g
strúhanka
60 g
olej na vyprážanie

postup

1.
Z mlieka, vajca, soli a múky pripravíme palacinkové cesto, z ktorého upečieme štyri palacinky.
 
2.
Uvarené mäso nadrobno posekáme a rozmiešame s vajcom a čiernym korením. Touto plnkou naplníme palacinky, ktoré stočíme, obalíme v hladkej múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke a vyprážame v horúcom oleji. Plnené palacinky podávame ako predjedlo s tatárskou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať