Pridať recept

Rybie filé na karí

ingrediencie

300 g
rybie filé
kari korenie
biele víno
1 ks
cibuľa
soľ
vajce
solamyl
sladká smotana
olej
vývar

postup

Rybie filé nakrájame na plátky, osolíme. Potom zmiešame vajcia a solamyl tak, aby vzniklo husté cestíčko. Rybu v cestíčku namáčame a vypražíme na oleji. Na panvici orestujeme karí korenie, podlejeme vývarom, pridáme biele víno, nadrobno nakrájanú cibuľu, vypražené filé. Zjemníme sladkou smotanou a osolíme. Ak treba, zahustíme solamylom rozmiešaným v studenej vode. Krátko povaríme a ihneď podávame. Vhodná príloha: dusená ryža.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať