Špenátové rizoto
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
špenát
150
g
ryža Natural
5
strúčikov
cesnaku
1
dl
zeleninový vývar
3
PL
slnečnicový olej
morská soľ
petržlenová vňať
sójový syr
postup
Do rozohriateho oleja dáme na jemno posekaný špenát s prelisovaným cesnakom. Ešte k tomu pridáme 2/3 sojóvého syra, ryžu a posekanú vňať. Počas miešania pridáme soľ a zároveň zalejeme zeleninovým vývarom. Ryžu dusíme až dovtedy, pokiaľ nezmäkne. Napokon rizoto ozdobíme strúhaným sójovým syrom a petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.