Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šošovica s paradajkami

ingrediencie

300 g
šošovica
2 PL
olej Palmol E
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
250 g
paradajka
soľ
petržlenová vňať

postup

Do mäkka uvaríme v osolenej vode šošovicu a napokon scedíme. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané paradajky a podusíme. Prelisovaný cesnak zmiešame s uvarenou šošovicou a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.