Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šošovica s paradajkami

ingrediencie

300 g
šošovica
2 PL
olej Palmol E
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
250 g
paradajka
soľ
petržlenová vňať

postup

Do mäkka uvaríme v osolenej vode šošovicu a napokon scedíme. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané paradajky a podusíme. Prelisovaný cesnak zmiešame s uvarenou šošovicou a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.