Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šošovica s paradajkami

ingrediencie

300 g
šošovica
2 PL
olej Palmol E
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
250 g
paradajka
soľ
petržlenová vňať

postup

Do mäkka uvaríme v osolenej vode šošovicu a napokon scedíme. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané paradajky a podusíme. Prelisovaný cesnak zmiešame s uvarenou šošovicou a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.