Pridať recept

Pikantné kuracie prsia

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
trochu
olej
200 ml
kefír
3 strúčiky
cesnaku
1 ks
feferónka
1 PL
hladká múka
štipiek
soľ
štipiek
mleté biele korenie
1 KL
mletá červená paprika

postup

Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na tenké rezance a na rozohriatom oleji za stáleho miešania opekáme, až zbelie. Opečené mäso posypeme múkou, pridáme feferónku nakrájanú na tenké kolieska, pretlačený cesnak, osolíme, okoreníme a ďalej opekáme niekoľko minút. Vlejeme kefír zmiešaný s trochou červenej papriky, prikryjeme a za občasného miešania dusíme domäkka. Podávame s varenými zemiakmi, poliatými slaným maslom s posekanou petržlenovou vňaťou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
tavroska350
14.8.2014 09:08 | |
+0 -1
je v tomto recepte správne uvedené množstvo múky ? mne sa 1 kg zdá veľmi veľa ale možno že sa mýlim
Podobné články
Kuracie rolky plnené brokolicou a syrom v chrumkavom trojobale
Delikátne plnené kuracie prsia: 15 najobľúbenejších receptov
Podľa vašich kliknutí sme vybrali recepty na plnené kuracie prsia, ktoré máte najradšej.
Kuracie prsia verzus stehná
Máte radšej kuracie prsia alebo stehná? Ktoré sú chutnejšie, výživnejšie a lacnejšie?
Je medzi kuracími prsiami a stehnami vôbec nejaký rozdiel? A ktorý výrez vkladáte do košíka častejšie?
kuracia roláda
7x dokonalé kuracie závitky na nedeľný obed
Kuracie mäsko s rafinovanými plnkami. Je čas na nedeľný obed!
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?