Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Výborný perník

30
porcií
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
vajce
1 pohár
kryštálový cukor
1 balíček
škoricový cukor
3/4 pohár
olej
2 poháre
mlieko
3 poháre
hladká múka
1 ks
kypriaci prášok
1 ks
kypriaci prášok do perníka
2 PL
kakao
1 ks
čokoládový puding
2 PL
džem
3 PL
rum

postup

Všetko vymiešame v jednej mise v poradí ako je napísané a vylejeme na plech, a dáme piecť na cca 20-25 minút na 180°C. Keď vychladne, potrieme ho džemom a polejeme čokoládou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...