Pridať recept

Čínska kapusta s kešu orieškami

ingrediencie

2 ks
červená cibuľa
175 g
červená kapusta
2 PL
arašidový olej
225 g
čínska kapusta
2 PL
slivková omáčka
1 šálka
kešu oriešky

postup

1.
Červené cibule rozkrojíme ostrým nožom na tenké polmesiačiky a červenú kapustu postrúhame nadrobno.
 
2.
Vo veľkom predhriatom woku alebo v panvici s hrubým dnom rozohrejeme arašidový olej.
3.
Vložíme kúsky cibule a opekáma ich asi 5 minút, alebo kým cibuľa nezačne hnednúť.
4.
Do woku pridáme červenú kapustu a opekáme ďalšie 2-3 minúty. Pridáme čínsku kapustu a miešame ešte asi 5 minút, alebo kým kapustné listy nezačnú mäknuť, a nakrájame ich nadrobno.
5.
Zeleninu pokvapkáme slivkovou omáčkou, dôkladne premiešame a prehrievame, kým šťava nezovrie.
6.
Opekanú zeleninu posypeme orieškami kešu a preložíme do teplých misiek. Podávame hneď.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať