Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jablková bublanina

24
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
jablko
8 PL
polohrubá múka
8 PL
kryštálový cukor
1 balíček
kypriaci prášok
50 ml
olej
4 ks
vajce
tuk a múka na plech

postup

1.
Cukor s vajciami vyšľaháme do penista. Postupne pridáme múku s práškom do pečiva a olej. Očistíme jablká, nakrájame ich alebo ich môžeme aj nastrúhať a nakoniec vmiešame do cesta.
2.
Všetko to vlejeme do vymastenej a múkou posypanej formy. Bublaninu nakoniec pečieme pri teplote 180°C približne 30 minút. Podávame posypané práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...