Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Syrová omáčka na cestoviny

ingrediencie

500 ml
smotana na varenie
2 ks
syr v črievku
podľa chuti
mlieko a múka na zahustenie omáčky
podľa chuti
soľ a vegeta
podľa chuti
salám

postup

3.
Do väčšieho hrnca nalejeme smotanu a zahrejeme. Následne do nej pridáme črievkový syr, soľ, vegetu (prípadne salámu) a trošku povaríme. Ak omáčka nie je dostatočne hustá, pridáme do nej zmes múky s mliekom, ktorú sme si predtým poriadne rozmiešali v miske.
4.
HOTOVO! Tip na záver: Ak máte nedostatok smotany, môžete ju nahradiť mliekom (potom však bude potrebné omáčku viac zahustiť). Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
pateres21
18.1.2018 14:04 | |
+6 -1
Dakujem
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.